پورتال webkade-pishvaz
عسل و شکر در اینستاگرام
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
بمنظور برقراری ارتباط اسانتر با شما عزیزان صفحه عسل و شکر در اینستاگرام با نام کاربری asaloshekar

فعال شد ضمن خبر دار شدن از تقویم کلاس ها از ایده ها و ویدو های اموزش اشپزی و شیرینی پزی دیدن فرمایید

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


سالاد گریپ فروت و انار
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
بعد از مدتها یک نگاهی به ارشیو وبلاگ می انداختم حدا رو شکر تو ده سال اخیر کم کلمه سالاد پاییزی رو یکار نبردم

اینم یه سالاد پاییزیه دیگه است با تنوع طعم ها و رنگهاش ادم رو شگفت زده می کنه اگر ایران هستید از کاهو استفاده کنید چون بیبی اسفناج ( همون اسفناج های ظریف و کوچولو) چندان به راحتی در دسترس نیست

سالاد

گریپ فروت رو فیله کنید ( قبلا |یت فیله کردن پرتقال رو داشتیم )

<">سالاد الویه

انار دان شده و گردوی تست شده  و اندکی سیاه دانه و سسی ترکیب از اب گریپ فروت و سرکه بالزامیک و فلفل سیاه تازه اسیب شده و اندکی هم روغن زیتون

نوش جان و پاییزتون رنگارنگ

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کلاس تک جلسه ای پیتزا
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
کلاس اموزشی و عملی پیتزا ها

می توانید هم پیتزای حودتون رو همراه با اموزش کارازموده ترین مربی ها تهیه کنید و از اموزش و تست انواع دیگر پیتزا ها بصورت هم زمان لذت ببرید

پنج شنبه 5 اذر 94

ساعت 3-7 بعد از ظهر

شهریه کلاس 150 هزارتومان

محل برکزاری : سعادت اباد

ظرفیت کلاس فقط 4 نفر

جهت ثبت نام و رزرو با شماره 09123723503 تماس حاصل فرمایید

برای دیدن عکسای بیشتر از کلاس اینستاگرام :

asaloshekar

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ژله قلبی
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
ژله قلبی

دستور به زودی فرصت می کنم می نویسم

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بیسکویت ستاره ایی عید
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
بیسکویت ستاره ایی رنگی عید

به دلیل ماندگاری طولانی برای عید این شیرینی بسیار مناسبه

مواد لازم

کره 250 گرم

شکر  1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

ارد 3 پیمانه

بیکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ

رنگ خوراکی در صورت نیاز

طرز تهیه :

شکر و کره را می زنیم و تخم مرغ را اضافه می کنیم

ارد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم

درن کیسه قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم قالب می زنیم

در فر 180 درجه 10 دقیقه می پزیم

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تزیین کاپ کیک
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
تزیین کاپ کیک بسیار ساده و راحت به صورت گل با کمک خامه می تونید کاپ کیک های بسیار زیبا در منزل داشته باشید

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیرینی کر ه ایی پسته ایی
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
این شیرینی برای نورزوی بسیار مناسبه ضمن این که مدت نگهداری طولانی داره برای تهیه اون به دستگاه بیسکویت زنی نیاز دارید

اگر خواستید قالب بزنید باید کمی ارد بهش بزنید تا سفت بشه بتونید قالب بزنید

شیرینی کره ایی یا بیسکویت پرسی پسته ایی

 

مواد لازم

پودر پسته 100 گرم

کره  400 گرم

ارد 2و 1/4 پیمانه

رنگ سبز چند قطره

شکر 3/4 پیمانه

1- فر روی دمای 150 گرم کنید سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید

2- کره + شکر بهم بزنید 3 ق غ اب اضافه کنید   رنگ سبز و ارد و در اخر پسته ها رو بی افزایید

3- درون دستگاه ریخته و روی کاغذ روغنی بزنید مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید از فر که بیرون اومد وسط هر کدام یک شکلت چیپسی قرار دهید

 

زود دست بکار تهیه شیرینی های نوروز بشید که  این جور شیرینی خونگی برای عید نوروز عالی می شه

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


دمنوش سیب
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 5 | نويسنده : | ( نظرات )
دمنوش سیب یک دمنوش گرم و پرانرژِی است مخصوصا برای زمستان بسیار مناسبه

سیب ، لیمو ، دارچین و کمی عسل و یک قاشق چای را درن قوری ریخته و 20 دقیقه دم کنید

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


پنیر و خیار
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )
مناسب مهمونی ها پنیر و خیار و تربچه

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ساندویچ سالاد
28 تير 1395 ساعت 16:47 | بازديد : 6 | نويسنده : | ( نظرات )
من عاشق این نون های  شرکت "  نان اوران " ام یک بافت سبکی دارن هم صبحونه مزه میده هم به عنوان وعده غذایی تنها مشکلش اینه که به راختی سیر نمیشم

ساندویچ سالاد من :

ترکیبی است از ژامبون خرد شده دودی کلم سفید خرد شده و چند ساقه وسط کرفس همراه با سس مایونز و ابلیمو

اگر ژامبون دوست ندارید از مرغ استفاده کنید و یا حتی از مرغ باقی مانده از غذا های قبلی!!!

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بک لینک در 550 (وبلاگ و وبسایت) با اتوریتی بالا

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)